Заеми и кредити в Бургас и региона. Кредити в Бургас за хора с лошо ЦКР. Получавате парите веднага! Само за Бургас и околностите.

Кредити за хора с лошо кредитно досие

Кредити за хора с лошо ЦКР и лошо кредитно досие. Начини и варианти да получите заеми. Рискове.

Нека първо видим какво означава кредитно досие и ЦКР. Когато теглите кредит от банка или друга финансова институция, информацията за този кредит се съхранява в ЦКР (Централен Кредитен Регистър) към БНБ. Тази информация представлява Вашето кредитно досие. То показва какви кредити имате към настоящия момент и как сте погасявали Вашите задължения през последните няколко години. От него може да се види дали сте плащали корекно и в срок вноските си по кредитите. Когато искате кредит от дадена банка, първото нещо което тя прави е да провери Вашето досие в ЦКР. Ако то е лошо, шансът да Ви отпусне кредит намалява значително. Ето от тук идва и проблема със заемите и кредити за хора с лошо ЦКР и лошо кредитно досие. Въпреки всичко банката може да Ви отпусне заем, но той ще е с по-висока лихва. С по-високата лихва банката покрива риска, произтичащ от това да не погасите задълженията си към нея. Тази лихва може да се окаже и твърде висока и непосилна за Вас.
http://www.creditinfo.bg/
 Друг вариант на кредити за хора с лошо кредитно досие са фирмите за бързи онлайн заеми. Като правило те отпускат кредити с много по-малко изисквания – без поръчител, без обезпечение, само с лична карта и без изискване за трудов договор. Сумите, които може да вземете от тук са по-малки и с по-кратък срок на погасяване. Имайте предвид, че бързите онлайн кредити имат по-виоки лихви от банковите заеми . Теглете бързи онлайн кредит само ако може да го върнете, защото в противен случай това ще утежни още повече Вашата кредитна история в ЦКР.
 Друг вариант за кредити за хора с лошо ЦКР и лоша кредитно досие е да се обърнете към кредитнен консултант. Кредитните консултанти имат контакти с много банки и финансови институции. Те могат да Ви предложат варианти съобразени с Вашия случай и изисквания. Освен това те могат да Ви консултират и да Ви помогнат за подобряване на лошото Ви кредитно досие. Не забравяйте обаче, че тук трябва да предвидите и разходите за брокерска комисионна.
Като правило има начини да получите кредити за хора с лошо ЦКР и кредити за хора с лоша кредитна история. Търсете тези варианти само ако може да върнете заема. В противен случай Вашате кредитно досие ще се влошава още повече.

Кандидатсвай Онлайн:

Място: Бургас, България
Заеми кредити Бургас - лесно одобрение, без поръчител, Бързи Кредити в Бургас за хора с лошо ЦКР. Прозрачни условия, и отговор до 1 ч., Номер 1 за Кредити в Бургас, Бързи Кредити в Бургас. Одобрение до 15 мин. Получаваш Парите Вкъщи! Бяла Карта без лимит. Без Такса за Теглене от Банкомат! Онлайн потребителски кредити за Бургас и региона - кредит до заплата.

Справка в ЦКР за лоши кредити

Заем с лошо ЦКР

Кредитен Калкулатор